Servei Civil Internacional Catalunya

Camps de Voluntariat a Europa del Sud

Camps de Voluntariat a Europa del Sud

Dimarts, 8.10.2013 14h45

Vodovafest (Ruski Krstur, Sèrbia)


Comentaris Cap comentari    


Ara que ja ha passat un temps, m'ha decidit a escriure al blog de camps de treball d'estiu. Jo vaig anar a un petit poble del nord de Sèrbia anomenat Ruski Krstur.Quan van començar a sortir els camps de treball a l'Abril, ja ho vaig decidir que aquest estiu, aquell poblet seria el meu destí. Em feia molta il·lusió anar després d'un seguit d'estius treballant i sense vacances, però encara em feia més il·lusió anar sola i fent camí depenent de mi mateixa. Potser va ser quan em vaig acomiadar del meu pare, a l’aeroport, quan va començar el meu camp.
 
Donat que viatjar a la capital Sèrbia era molt car, vaig decidir anar a Budapest (Hongría) i aprofitar el viatge al centre d'Europa. Aquells tres dies abans del camp em van passar diverses anècdotes, totes inoblidables. Però el millor estava per arribar.
 
En arribar al camp, vaig tenir un cúmul de sensacions positives, i a mesura que anaven passant els dies, encara eren més positives. No volia perdre ni un minut fent el vago al llit!! 
 
La primera setmana s’organitzava un popular festival de música "Vodovafest" i allà estàvem els voluntaris per netejar i pintar. La feina no era gaire dura i a més comptàvem amb l'ajuda dels voluntaris locals i ens ajuntàvem una bona colla. Per les tardes fèiem activitats per conèixer més la societat Rusina i Sèrbia i la seva  història combinant amb el temps lliure.
 
La segona setmana vam pintar un mural al internat on estàvem vivint.
 
Tot el que m’emporto no tinc ni paraules ni folis. És la millor experiència que he viscut; he aprés de mi, dels demés, de les altres cultures, he après a no jutjar, que hi ha gent igual a mi i sobretot he aprés que jo puc amb tot. Estic desitjant que torni arribar l'estiu per tornar a anar a un camp de treball o intentar ser seleccionada per un EVS!
 
Moltes gràcies SCI per tot, ens veiem aviat.
Comentaris


No hi ha cap comentari
Comenta

El comentari s'ha enviat correctament

  Previsualitza

La direcció de La Veu del País Valencià es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.

Perfil

Més articles

Arxiu
Altres articles


Servei Civil Internacional Catalunya
Servei Civil Internacional Catalunya

Carrer del Carme 95, baixos 2n.
08001 - Barcelona
T. +34 934 417 079
F. +34 934 417 018
Contacte