Servei Civil Internacional Catalunya


Dimarts, 18.4.2017 19h30

Primavera verda

Bon dia a tothom!


Fa dies que no sabeu res de nosaltres, però és que no hem parat, i aquí en teniu el resultat! Hem preparat un cicle de xerrades i activitats a l’SCI sota el nom de Primavera Verda que durarà fins a mitjan maig.


Us portem, doncs, un programa ben variat perquè tothom hi trobi allò que li interessa.


'DEMAIN' (Projecció del documental + debat)

Divendres 21 abril a les 18:00 a la Vaqueria


MOVIMENTS GLOBALS PEL CANVI CLIMÀTIC

Dijous 27 abril a les 18:30 a la Vaqueria  

A càrrec d'Anna Pérez Català, ambientòloga especialitzada en canvi climàtic i desenvolupament internacional. Activista, periodista i climate tracker.

 

APRENEM A FER PRODUCTES ECOLÒGICS (Taller de sabons i crema hidratant)

Dimecres 3 de maig a les 18:30 a la Vaqueria


ROBA RESPONSABLE (Taula rodona)

Dimarts 9 de maig a les 18:00

A càrrec de Organic Cotton Colours i Cotó Roig.

 

ALIMENTACIÓ RESPONSABLE I VISITA A UN HORT URBÀ

Dissabte 13 de maig de 10:30 a 13:00 a l'SCI

A càrrec de Xavier Garcia de la Serrana-Castillo, de Veterinaris Sense Fronteres.

 

DESCOBRIM UNA ECOVILLAGE

Dissabte 20 de maig de 9:30 a 19:00 a l'SCI

Sortida des de l’SCI cap a l’ecovillage “Can Pipirimosca”, on passarem el dia, ens explicaran el seu funcionament i farem un dinar conjunt.Us anirem avisant de totes les activitats a través de la nostra pàgina de Facebook. Això sí, si us interessa participar en alguna sessió, no us oblideu d’omplir aquest formulari per confirmar la vostra assistència.


Us hi esperem a tots!

 


Dijous, 23.3.2017 18h30

Ens presentem!

Benvinguts!


Som el grup Justícia Climàtica de l’SCI (Servei Civil Internacional). Aquest grup neix amb el propòsit de transformar l’entorn a petita escala per, d’aquesta manera, repercutir a gran escala des de la conscienciació i la formació a través de diferents activitats, tallers i xerrades gratuïtes que organitzem des de l’SCI.

Si t’interessen els temes relacionats amb la sostenibilitat i el canvi climàtic o ets una persona compromesa amb el consum responsable, la cura del medi ambient i la sobirania alimentària inclosa dins de “Create a Climate for Peace", et convidem a seguir-nos!

 

Què fem?

Al grup de Justícia Climàtica reflexionem sobre temes diversos relacionats amb la sostenibilitat i el medi ambient per tal d’intentar canviar les coses a nivell local. Organitzem activitats i xerrades,  entre altres events, i  treballem conjuntament amb altres grups locals de sostenibilitat.

Pensem que cada granet de sorra compta i ens ajuda a donar un sentit a la nostra feina i a continuar evolucionant. No obstant, abans de canviar hàbits cal conèixer els problemes presents en el món, és per això que també treballem per la nostra pròpia formació, per tal d’anar aprenent dia a dia.


 

Què trobareu al blog?

Aquest any hem decidit començar un blog per donar veu a tot allò que volem explicar i exterioritzar. Serà un canal per donar-nos a conèixer i per aprendre més sobre diversos temes.

Penjarem posts setmanalment en els quals us anirem avisant de totes les activitats que organitzem perquè hi pugueu assistir i col·laborar amb nosaltres per tirar endavant nous projectes i així contagiar-vos la nostra manera de veure el món i les ganes de canviar les coses, creant entre tots un món més sostenible, just i sa. Escriurem sobre temes que poden ser del nostre i del vostre interès i sobre els quals volem saber més, per prendre consciència d’aquelles qüestions desconegudes que ens afecten a tots.

 

Podeu fer un cop d’ull a cada tema fent clic en els apartats següents:

 

➢ Ecologia i sostenibilitat

➢Tallers i conferències

➢ Esdeveniments importants

➢ Cultura (cinema, literatura i música)

➢ Entrevistes

➢ Llocs d’interés

➢ Gastronomia

➢ DIY

➢ Enllaços d’interès

 

 

Des d’aquest blog us animem a participar en aquest “moviment ecologista”, només us calen ganes i positivisme!

 

Perfil

Categories

Enllaços

Arxiu
Altres articles


Servei Civil Internacional Catalunya
Servei Civil Internacional Catalunya

Carrer del Carme 95, baixos 2n.
08001 - Barcelona
T. +34 934 417 079
F. +34 934 417 018
Contacte