Servei Civil Internacional Catalunya


Últims articles

Pau

22 de setembre 12h30

Al-Ma'sara, acció directa no-violenta contra l'ocupació israeliana

“Nosaltres estem disposats a morir per la nostra terra, vosaltres només esteu disposats a matar” crida Mahmoud en to desafiant a la columna de soldats israelians que bloqueja el carrer principal d’Al-Ma’sara durant la manifestació setmanal contra el mur i els assentaments. Mahmoud Zwahre, net d’un dels revolucionaris que es va aixecar contra el Mandat Britànic a Palestina el 1936, és ara el coordinador d’un dels Comitès de Lluita Popular a Cisjordània, el comitè d’Al-Ma’sara.

clara cortadelles

11 de setembre 22h00

treballant la terra

Aquesta setmana bàsicament estem fent feina a l'hort (que n'hi diuen "forest garden", en el disseny de la permacultura tots els elements tenen sentit i raó de ser on són) Som unes 10 persones, que ens organitzem amb diferents grups, hi ha el grup del jardí, el grup de l'oficina, el grup de cuina, el grup de construcció (s'ha d'acabar una cuina exterior, una altre dutxa, una sauna, una altre lavabo... Totes aquestes construccions es fan manualment amb diferents tècniques de bioconstrucció) Hi ha els que treballen aquí, que se n'encarreguen més d'un grup, però en general la gent es mou d'un grup a l'altre i és molt obert i flexible, ja que son feines llargues, que poden durar mesos en acabar-se.

clara cortadelles

8 de setembre 18h15

Gotland, l'illa del Sol...

Uau...estic a Suècia! aprop de Visby, al centre de l'illa Gotland. Vaig arribar aquest divendres 6 de setembre per començar l'EVS a Suderbyn, l'ecovillage on viuré un any! Cap de setmana intens, tot molt bé! coneixent la gent que viu aquí i començant-me a situar, gaudint del sol :)

<1...151617

Categories

Tots els blogs

Les més...


Arxiu

Servei Civil Internacional Catalunya
Servei Civil Internacional Catalunya

Carrer del Carme 95, baixos 2n.
08001 - Barcelona
T. +34 934 417 079
F. +34 934 417 018
Contacte