Servei Civil Internacional Catalunya


Últims articles

Camps de Voluntariat a Àfrica

5 de setembre 19h15

Camp de voluntariat a Zanzíbar - Norbert Manén

Jambo! Se m’encomana una tasca delicada nogensmenys ambiciosa: descriure un camp de treball a Unguja, Zanzíbar, Tanzània. Començaré amb un apunt: quan els marrecs de Barcelona sortim a pixar pins diem “marxo a l’Àfrica”. Juguem a ser déus. L’Àfrica és enorme i a cada punta tenen les seves manies, cultures i virtuts. Així que parlaré de Zanzíbar: l’illa promesa. Diuen que aquest petit arxipèlag situat a la costa est del continent que fou el bressol de la humanitat és un dels paradisos per als mortals, i no erren massa.

Voluntariats de Llarga Durada

23 d'agost 09h30

EVS a Roma (Itàlia)

L'Anna Ardid ens explica en aquest vídeo com va ser la seva experiència de Voluntariat Europeu a una organització que treballa amb persones refugiades a Roma.

Voluntariats de Llarga Durada

25 de juliol 18h15

EVS a Rotterdam (Països Baixos)

La Judit Batlló ens explica la seva experiència de voluntariat europeu amb l'organització Lava Group a Rotterdam (Països Baixos)

Voluntariats de Llarga Durada

28 d'abril 13h00

EVS a Gant (Bèlgica)

Per Albert Fernandez   Ja fa tres mesos des de que vaig deixar enrere Barcelona per aterrar en aquesta bonica ciutat belga, que és Gant. Des de febrer, estic fent de voluntari sota l'aixopluc del programa europeu EVS (European Voluntary Service). I, penso, que ara, després de tres mesos, a la meitat de la meva estada, és un bon moment per parar, agafar aire i mirar enrere per reflexionar i extreure algunes de les primeres conclusions. En primer lloc, el repte més difícil i a la vegada el més gratificant al qual un voluntari ha de fer front, és el fet d'anar a viure lluny de casa.

Pla de Participació Juvenil al Raval

16 de març 13h45

Engeguem la campanya #Ravalució

  El passat divendres 11 de març 20 joves del Raval vam trobar-nos al CIAJ per preparar una festa de joves al barri. Els joves de Petjada Jove van preparar una presentació de les opcions de voluntariat internacional i dues dinàmiques. La primera va consistir en preparar la campanya #Ravalució on desmuntem els estereotips contra joves del Raval i joves immigrants. Volem demostrar que no som lladres, submises, mandrosos, males estudiants etc. Per això farem un vídeo i una campanya amb fotografies que farem córrer per les xarxes.

Pla de Participació Juvenil al Raval

2 de març 17h30

I ja tenim resultats...

Estem molt contentes d’informar que l’enquesta sobre la participació de joves al Raval ha estat resposta per 259 joves d’entre 15 i 25 anys. L’enquesta s’adreçava a joves amb alguna relació amb el barri, tant si hi viuen com si hi van als instituts, casals o associacions. Del 22 de gener al 18 de febrer de 2016 la podien respondre de forma online o presencial, gràcies al suport de les organitzacions i centres educatius que treballen amb joves al barri. L’enquesta es va dissenyar juntament amb aquestes entitats i esperem que ens serveixi per a futures propostes al Raval.

Grup local de Feminismes

19 de febrer 15h45

Acció St. Valentí II

Aquest diumenge, dia de St. Valentí, l’Akelarre Violeta va fer tota una ruta pel Raval, tot homenatjant a algunes de les dones que fan o han fet història a Catalunya. Amb aquesta ruta que consta de quatre llocs diferents, vam reescriure el significat de l’amor romàntic que sembla tant intrínsec al 14 de febrer. Després, totes juntes vam gaudir d’una xocolatada amb gran varietat de pastissos, amenitzat per converses fluïdes sobre diversos temes que formen part d’una manera transversal de l’amor romàntic.

Grup local de Feminismes

10 de febrer 16h15

Acció Sant Valentí

Encara no sabeu què fer el diumenge, per a escapar del romanticisme cruel?? Aquí teniu una invitació per una acció que fem des de l'Akelarre aquest diumenge en la vaquería del SCI! Compartim poemas, ideas, Xocolata i molt d'amor feminista!

Grup local de Feminismes

10 de febrer 13h45

#IDontBuySexism #JoNoComproSexisme Campanya 2015/2016

La segona edició de la campanya #IDontBuySexism, que va vam posar en marxa a nivell internacional just abans de Nadal, esta arribant a la fi de la fase de Nadal i ara, buscant mes objectius. L’inici de la campanya va ser el dia 18 de desembre de 2015, i en molt poc temps ja hi havia mes de 850 seguidorxs de 45 països diferents a la pagina de facebook; un numero que va augmentant cada dia. L’objectiu inicial de la campanya era fer visible el sexisme quotidià que ens envolta a traves de productes i publicitat, el qual normalitza les normes de gènere i promou la violència de gènere.

Camps de Voluntariat a Àsia

5 de febrer 11h15

Micronèsia - Crònica d'un camp al Pacífic

- Aquest és un extret de l'experiència d'en Joan Morey a la Micronèsia. Si voleu deixar-vos endur per la seva experiència completa, els coneixements que va adquirir el país i les seves recomanacions, podeu descarregar-vos aquí tot el text complet. - En aquest text senzillament us vull contar les meves vivències al camp de voluntariat al que vaig assistir el Març del 2015 a Micronèsia. Triar el país va ser fàcil, ja que tot d’una que vaig veure el nom vaig dir-me, allà hi vull anar!.

<1...45678...17>

Categories

Tots els blogs

Arxiu

Servei Civil Internacional Catalunya
Servei Civil Internacional Catalunya

Carrer del Carme 95, baixos 2n.
08001 - Barcelona
T. +34 934 417 079
F. +34 934 417 018
Contacte